Een speciale haard voor een romantische sfeer

by Tom Cosyns Seobureau.be

Een romantische sfeer creëren kan je op verschillende manieren doen. Je kunt dit doen door middel van kaarsjes maar je kunt ook een romantische sfeer maken door middel van een sfeerhaard. Je hebt deze in verschillende maten en zelfs zo dat ze te bedienen zijn via een handig app. Wij gaan jou even meenemen in de wereld van de sfeerhaarden.

Welke sfeerhaard past bij jou

Dat er verschillende soorten sfeerhaarden zijn dat hoeven we jou natuurlijk niet meer te vertellen. Ze zijn er in verschillende maten, vormen en sfeerhaarden met verschillende vormen van ophangen. Wil je er een in laten bouwen dan is dit mogelijk. Hang je er liever een aan de muur? Ook dat is mogelijk! Je kunt zelfs een sfeerhaard kopen die je vanaf 3 kanten kunt bekijken.

De klassieke wandhaard

De wandhaard is een goed alternatief voor de ouderwetse openhaard. Het grote verschil zit hem vooral in de manier van stoken. Je hebt nu te maken met een volledig elektrische wandhaard die zorgt voor een mooie sfeer in jouw huis. Er zijn zelfs sfeerhaarden die gebruik maken van led verlichting zodat ze ook nog eens energiezuinig zijn. De sfeerhaarden zorgen er zelfs voor dat de ruimte verwarmd kan worden.

De inbouwhaard

Een inbouwhaard is ontzettend mooi en superveilig. Door middel van de led verlichting worden de vlammen weergegeven. Hartstikke mooi natuurlijk want zo is hij ook nog eens energiezuinig en op deze manier is er ook geen sprake van enig brandgevaar. Heel vaak wordt ervoor gekozen om een elektrische inbouwhaard onder de televisie in te bouwen. Om een inbouwhaard te kunnen plaatsen moet er wel een ruimte in de muur gemaakt worden waar deze in geplaatst kan worden.

De 3-zijdige inbouwhaard

Altijd al gedroomd van een openhaard die je van alle kanten kunt zien maar nooit die droom kunnen verwezenlijken? Geen nood! Met de 3-zijdige inbouwhaard lukt je dit wel. Heb je nog nooit zo een haard gezien dan kun je eens kijken op https://sfeerhaard-specialist.nl/3-zijdige-haard/. Het enige wat deze haard nodig heeft is een muur waartegen hij geplaatst kan worden en een stopcontact om het aan te sluiten. Je kunt dan vanuit 3 zijdes het haardvuur bekijken. Als dat niet op en top romantisch is dan weten wij het ook niet meer!

De voordelen van een elektrische haard

Een elektrische haard kent een aantal voordelen. Hij is energiezuinig, hij is veilig en je kunt hem eigenlijk overal plaatsen waar je maar wilt mits je maar een muur hebt waar je hem tegenaan kunt hangen. Een elektrische sfeerhaard is bijna niet van een echte haard te onderscheiden. Hij past in elk interieur en je kunt de grootte van de haard voor een groot deel zelf bepalen.

Geen houtblokken maar gewoon een handige app waarmee je de haard aan en uit kunt zetten en hem zelfs op verschillende standen kunt zetten. Je hoeft dus niet meer de kou in om hout te gaan hakken. Ook weer een groot voordeel want nu heb je geen hout nodig!

 

You may also like