Een traplift voor elk huis

by Tom Cosyns Seobureau.be

Prijs trapliften
Bent je minder mobiel en lukt het je niet of nauwelijks meer om de trap op of af te komen? Dan kan het handig zijn om een traplift aan te schaffen. De prijzen voor trapliften variëren tussen de 2.500 euro en 12.500 euro. Dit verschil wordt bepaald door de vorm van je trap. Bij een rechte trap betaal je vaak tussen de 2.500 euro en de 5.000 euro. Wanneer je trap één of meerdere bochten maakt, kan de prijs flink oplopen. Ook het merk en de leverancier bepalen voor een groot deel de prijs van je traplift. In deze blog meer over een nieuwe en een  tweedehands traplift.

Prijs van een nieuwe traplift
De eenvoudigste optie is om een traplift op maat te laten maken. De leverancier installeert de traplift en deze sluit geheel aan op jouw wensen. De prijs kan sterk variëren door:
-Opties: Het aantal opties kan de prijs sterk bepalen. Kies je bijvoorbeeld voor een lederen bekleding? Wil je een automatische of manuele bediening? Wil je de traplift graag op de binnen of buiten bocht geïnstalleerd hebben?
-Merk: Net als elk product op de wereld bepaalt het merk traplift ook hoe duur deze is. De kwaliteit van een goedkopere traplift is altijd goed, omdat ze aan veiligheidsnormen moeten voldoen. Het verschil in merken zitten hem in het design en gebruiksgemak.
-Leverancier: iedere leverancier heeft weer een andere prijs. Ga dan niet gelijk in zee met de eerste leverancier maar vergelijk eerst enkele offertes. Zo kun je honderden euro’s besparen.

Prijs tweedehands traplift
Wanneer je duizenden euro’s wil besparen, kan je het overwegen om een tweede hands traplift aan te schaffen. De prijzen variëren tussen de 1600 euro en 2700 euro. Voor een rechte trap betaal je ongeveer 1600 euro, voor een trap met één bocht betaal je rond de 2100 euro en een trap met meerdere bochten betaal je rond de 2700 euro. Een heel stuk goedkoper dan een nieuwe traplift dus. Prima manier om geld te besparen!

You may also like